1. Wintersport Oostenrijk
  2. Zell am Ziller

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Zell am Ziller

Zell am Ziller is onderdeel van het Zillertal Arena. Bij het dorp zelf ligt 47 kilometer piste. Aangezien veel van de pistes boven de 2000 meter beginnen zijn deze behoorlijk sneeuwzeker.  Ondanks de aansluiting aan het Zillertal Arena heeft de gevorderde skiër niet echt veel te bieden. De beginner des te meer.

Het dorp is vooral zeer geschikt voor gezinnen. Groepen die op zoek zijn naar bruisende apres ski kunnen in dit dorp minder uit de voeten. In het centrum vindt u wel enkele gezellige bars en leuke restaurants. Vanuit Zell am Ziller maakt u eenvoudig uitstapjes naar bijvoorbeeld Mayrhofen, Kaltenbach of Fügen.


Weersverwachting in Zell am Ziller

Beknopte weersverwachting voor Zell am Ziller, Oostenrijk.
Sneeuwhoogte in Zell am Ziller

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Zell am Ziller:
Skischool in Zell am Ziller

Er zijn meerdere skischolen in Zell am Ziller, vooral omdat het dorp uitermate geschikt is voor beginners. Het zal dan ook weinig tot geen moeite kosten in Zell am Ziller een skischool te vinden die bij uw wensen past. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Zell am Ziller:Skischule Pro Zell is een ervaren skischool waar volwassen, maar zeer zeker ook uw kinderen aan het juiste adres zijn. De school biedt een uitgebreid lesprogramma en vertier voor de kleintjes.Skischule Lenchner's ervaren skileraren laten u kennismaken met de kunst van het skien of schaaft desgewenst uw techniek bij. De school heeft ruime ervaring en programma's voor kinderen.

Skihuur in Zell am Ziller

Skihuur is in een dorp als Zell am Ziller gemakkelijk te regelen. Er zijn namelijk voldoende verhuurlocaties in het centrum van het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Zell am Ziller.Skischule Pro Zell is een ervaren skischool waar u ook voor het huren van nieuw en goed onderhouden skimateriaal aan het juiste adres bent.Intersport Strasser is al jaren een betrouwbare partner voor het huren van skimateriaal. Strasser heeft zoals het een Intersport betaamt een ruime collectie van de meest uiteenlopende skimaterialen.

Skipas in Zell am Ziller

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Zell am Ziller.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 37
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17,50
- Skipas voor 6 dagen: 88

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Zell am Ziller: www.zillertalarena.at