1. Wintersport Oostenrijk
  2. Westendorf

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Westendorf

Een snelle typering voor Westendorf: Westendorf is de ultime combinatie tussen skien en feesten. Westendorf ligt in de Wilder Kaiser en is in 2005 nog uitgeroepen tot het beste skigebied ter wereld. Wilder Kaiser - Brixental is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Naast traditioneel skien en boarden is er een funpark en kan je 's nachts op verlichte pisten skien. Westendorf is ook voor kinderen een paradijs.

Het dorp zelf beschikt over ruime voorzieningen, van sauna tot supermarkt. De apres ski is zoals bij de omringende dorpen Kirchberg en Brixen im Thale top. In de winter bezoeken veel populaire Nederlandse artiesten Westendorf en zetten aldaar de bars en discotheken op stelten.Weersverwachting in Westendorf

Beknopte weersverwachting voor Westendorf, Oostenrijk.
Sneeuwhoogte in Westendorf

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Westendorf:
 
Skischool in Westendorf

Een skischool is in Westendorf zo gevonden. Vooral voor kinderen hebben de skischolen uitgebreide programma's. Maar ook de gevorderde skier kan hier verder aan zijn of haar techniek werken. Hieronder vindt u drie skischolen in Westendorf.
 Skischool Snow&co
te Westendorf biedt privé-lessen, groepslessen, alpine tours, Joepie de Beer kinderclub, skiverhuur, appartementen en nog veel meer... Skischool Snow&co Westendorf is er voor een onbezorgde wintersport.
 Schischule Westendorf is gespecialiseerd in het geven van skiles aan kinderen. De school heeft jarenlang ervaring en biedt een uitgebreid en hartstikke leuk lespakket aan.
 Ski School TOP Westendorf
is een professionele skischool met een uitgebalanceerd lesprogramma. Ook uw kinderen zijn bij deze skischool in vertrouwde handen.
 


 

Skihuur in Westendorf

Skihuur is in Westendorf makkelijk te geregelen. Er zijn meerdere verhuurpunten van skimaterialen in het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Westendorf.


Als lid van sport 2000 beschikt Ruetz over een ruim assortiment skimaterialen en kleding. Service en professionaliteit kenmerken deze verhuurder.
http://www.sport-ruetz.com/


 

Skipas in Westendorf

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Westendorf.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 40,50
- Skipas voor 6 dagen: 187

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 20,50
- Skipas voor 6 dagen: 93,50

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Westendorf: www.kitzbuehel-alpen.com