1. Wintersport Oostenrijk
  2. Wagrain

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Wagrain

Wagrain ligt midden in het Salzburgerland en het is een heerlijk dorp met goede skimogelijkheden. Wagrain is een dorp waar u met het gehele gezin optimaal geniet van de geneugten van wintersport. Het dorp, pistes en voorzieningen zijn erg kindvriendelijk. Vanuit Wagrain kunt u aan de andere kant van de berg genieten van de pistes van Flachau en de Sportwelt Amadé.

Wagrain biedt ruim voldoende faciliteiten, zowel op het gebied van accommodaties als vertier. Wagrain is echter geen topper wat betreft de hard-core apres ski. Er zijn wel voldoende restaurants en bars waar u een lekker biertje, wijn of schnaps kunt halen na het skiën. Samengevat is Wagrain een erg goede all-round familiebestemming.


Weersverwachting in Wagrain

Beknopte weersverwachting voor Wagrain, Oostenrijk.

Sneeuwhoogte in Wagrain

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Wagrain:
Skischool in Wagrain

Er zijn meerdere skischolen in Wagrain. Alle skischolen zijn goed ingesteld op Nederlanders en kinderen en bieden een uitgebreid lespakket.Skischule Wagrain heeft 50 skilaren in dienst en biedt een uitgebreid lespakket. U en uw kinderen kunnen hier in het Nederlands skiles krijgen.Bij Intersport Wagrain  kunt u voor wel skihuur als skisuitrusting terecht. Of het nu Ski’s, Snowboards of Funmateriaal is – van beginner tot gevorderde, er is voor iedereen iets bij!

Skihuur in Wagrain

Ski's huren in Wagrain zal geen probleem zijn. Er zijn meerdere ski verhuur bedrijven in Wagrain waar u de allernieuweste ski's kunt bemachtigen. Hieronder vindt u een kleine selectie van ski verhuur bedrijven in Wagrain:Bij Intersport Wagrain kunt u voor wel skihuur als skisuitrusting terecht. Of het nu Ski’s, Snowboards of Funmateriaal is – van beginner tot gevorderde, er is voor iedereen iets bij!Sportshop Rudi Huber heeft meer dan dertig jaar ervaring in het verhuren, repareren en prepareren van de nieuwste skiuitrusting.Sport Factory Wagrain bevindt zich in het centrum van Wagrain en verhuurt topmateriaal. Kennis, professionaliteit staan hier voorop.

Skipas in Wagrain

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Wagrain.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 66
- Skipas voor 6 dagen: 182

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 34,50
- Skipas voor 6 dagen: 94,50

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Wagrain: www.wagrain.at