1. Wintersport Oostenrijk
  2. Serfaus

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Serfaus

Serfaus vorm samen met Fiss en Ladis het gelijknamige skigebied. Serfaus vormt hiervan de belangrijkste gemeente. In Serfaus ligt midden in het prachtige Tiroler landschap. De skiliefhebber kan hier zijn hart ophalen. De aaneensluiting van de skigebieden Serfaus en Fiss-Ladis zorgt met 185 kilometer voor een hoop uitdaging en plezier. Er is een grote variatie in pistes en er zijn funparks en racecircuits.

Serfaus heeft een hoop te bieden. Er is apres ski in dit dorp en er zijn voldoende restaurants en bars. Ook is er voor wandelaars en langlaufers veel te doen. Serfaus is echter wel een dorp wat vooral de pure skiliefhebber, ongeacht leeftijd en ervaring bedient. Serfaus staat voor skiën, skiën en nog eens skiën. De ligging van het gebied zorgt voor veel zonuren!
Weersverwachting in Serfaus

Beknopte weersverwachting voor Serfaus, Oostenrijk.
Sneeuwhoogte in Serfaus

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Serfaus:
 
Skischool in Serfaus

Het is enorm belangrijk voor de skischolen dat de kwaliteit van de opleiding van hoogste niveau is. De beide skischolen Serfaus en Fiss-Ladis behoren tot de besten van Tirol (onderscheiden met 5 kristallen in goud en zilver). Het aanbod  van deze skischolen is zeer uitgebreid.Skischule Fiss-Ladis heeft een uitgebreid lesprogramma voor jong en oud. De school beschikt over Nederlandstalige ski-leraren.Skischule Serfau ligt niet direct in Fiss, maar in Serfau. De school behoort tot de beste in Oostenrijk en biedt een enorm uitgebreid lesprogramma in een keur van talen. Of het nu uw kinderen of uzelf als gevorderde skiër betreft.

Skihuur in Serfaus

Uw ski-uitrusting heeft u in Serfaus zo geregeld. Er zijn meerdere locaties waar u ski's, schoenen, stokken en snowboards kunt huren. Hieronder vindt u enkele verhuur locaties in Serfaus:Sport Kirschner is aangesloten bij Intersport en beschikt over een ruim assortiment skimaterialen. De ski's en boards worden perfect onderhouden en service wordt hier met een hoofdletter geschreven.


Patscheider is een grote sportzaak in het centrum van Serfaus. De shop verhuurt alle skimaterialen die u maar kunt verzinnen.


 

Skipas in Serfaus

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Serfaus.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 41,50
- Skipas voor 6 dagen: 182

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 24
- Skipas voor 6 dagen: 105,50

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Serfaus: nl.serfaus-fiss-ladis.at.