1. Wintersport Oostenrijk
  2. Saalbach

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Saalbach

Saalbach en Hinterglemm en vormt 1 gebied maar de twee dorpen verschillen behoorlijk van elkaar. Saalbach is iets groter en heeft een bruisendere apres ski. Het dorp trekt over het algemeen iets meer jongeren aan. Skien is hier brilliant. Skiers en boarders met de meest uiteenlopende vaardigheden kunnen terecht op z'n 200 kilometer uitdagende pistes. Het gebied is sneeuwzeker.

Saalbach kent een heerlijke apres ski scene en de bars nodigen u uit met de voetjes van de vloer te gaan. Wie meer van wat rustiger en romantischer houdt, heeft in Saalbach de keuze tussen nachtelijke fakkelwandelingen, romantische tochten met de arrenslee of sneeuwschoenwandelingen die goed zijn voor de algemene conditie.
Weersverwachting in Saalbach

Beknopte weersverwachting voor Saalbach, Oostenrijk.
Sneeuwhoogte in Saalbach

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Saalbach:
 
Skischool in Saalbach

Skiles is in Oostenrijk en zo ook Saalbach gemakkelijk te regelen. Skischolen in Hinterglemm bieden de skiles vaak ook in het Nederlands aan. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Hinterglemm.


Skischule Saalbach ligt tussen Gasthof Unterwirt en Dalstaion Schattbergbaan. De school biedt complete lespakketten aan voor kinderen, beginners en gevorderden.


Snow Academy Saalbach verzorgt voor kinderen en volwasssenen de meest uiteenlopende skilessen. De skischool beschikt over een eigen ski-academie voor kinderen.


Ski- & Snowboardschule Wolfgang Zink biedt ski, snowboard en privelessen. Ook hebben zij een seciaal programma voor kinderen.


Skischule Activ Saalbach-Hinterglemm verzorgt ondere deskundige begeleiding kwalitatief hoogwaardige skilessen voor carving, kinderen, ski ene snowboard. U kunt hier ook terecht voor uw skimateriaal.

Skihuur in Saalbach

Zoals ieder skidorp heeft ook Fügen skischolen. Een skischool bieden de skilessen vaak in het Nederlands aan, eventueel gegeven door Nederlandse ski-leraren. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Fügen.Snow Academy Saalbach heeft decennia ervaring in skiverhuur. U kunt hier ook skiles regelen en zodoende vallen deze twee zaken goed met elkaar samen. Dat is wel zo handig!Sportalm Scharnagl ligt in het centrum van Saalbach, vlakbij de Skiliftstraße en beschikt als lid van Sport 2000 over een groot assortiment ski's en snowboardmaterialen.Skischule Activ Saalbach-Hinterglemm verzorgt ondere deskundige begeleiding kwalitatief hoogwaardige skilessen voor carving, kinderen, ski ene snowboard. U kunt hier ook terecht voor uw skimateriaal.

Skipas in Saalbach

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Saalbach.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 38,50
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 19
- Skipas voor 6 dagen: 93

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Saalbach: www.saalbach-hinterglemm.nl