1. Wintersport Oostenrijk
  2. Lech

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Lech

Lech ligt in het westen van oostenrijk dicht bij de grens met Zwitserland en Duitsland. Het gebied is er sneeuwzeker en behoort tot de oudste skigebieden van Oostenrijk. In Lech is het traditioneel genieten van wintersport met prachtige pistes, rust en mooie natuur.

Lech is een chique skidorp en u heeft kans de koninklijke familie in dit dorp te treffen. Een uitmuntende apres-ski heeft dit dorp niet. Faciliteiten des te meer en Lech behoort tot het prestigieuze "Best of the Alps". De accommodaties bestaan vooral uit vier-sterren hotels. Lech is niet goedkoop, maar des te mondain.


Weersverwachting in Lech

Beknopte weersverwachting voor Lech, Oostenrijk:

Sneeuwhoogte in Lech

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Lech:

Skischool in Lech

Het is belangrijk voor de skischolen dat de kwaliteit van de opleiding van hoogste niveau is. De skischolen Lech behoren tot de beste en hebben een uitgebreid lesprogramma in verschillende wintersporten.Ski School Lech heeft zo'n 30 skileraren in dienst die u de fijne kneepjes van het skien bijbrengen, ongeacht uw niveau. De lokale skileraren kennen het gebied op hun duimpje en met hen ervaart u skien in optima forma.Snowsport School Omeshorn heeft plezier en beleving in een hoog vaandel staan. De school garandeerd u tevens progressie én onvergetelijk ski-avontuur, of u nu beginner of vergevorderd bent.Ski-School Oberlech Arlberg beschikt over een ervaren internationaal team skileraren die u of uw kinderen een onvergetelijke tijd en veel leermomenten in het skien, carven of boarden bezorgt.

Skihuur in Lech

Uw skiuitrusting heeft u in Lech zo gerelegd. Er zijn meerdere locaties waar u ski's, schoenen, stokken en snowboards kunt huren. Hieronder vindt u een van de verhuurlocaties in Lech:Sporthaus Pfefferkorn is het eerste adres in Lech voor skiverhuur. Het team van SPORT 2000 rent Sporthaus Pfefferkorn verheugt zich op uw komst!

Skipas in Lech

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Lech.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 42,50
- Skipas voor 6 dagen: 204

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 25,50
- Skipas voor 6 dagen: 115

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Lech: www.lech-zuers.at.