1. Wintersport Oostenrijk
  2. Konigsleiten

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Königsleiten

Königsleiten (of Koenigsleiten) is een klassiek Oostenrijks skidorp. Königsleiten is het hoogstgelegen dorp van het imposatens skigebied Zillertal Arena. Zowat alle logies zijn per ski bereikbaar onder het motto: "Met de ski’s tot aan de voordeur"! Bovendien ligt Königsleiten in een prachtige omgeving, tegen het Nationalpark de Hohe Tauern.

Door de hoge ligging, de sneeuwzekerheid en door het feit dat het dorp eerder op - in plaats van aan - de pistes ligt is het heerlijk skien. Daarbij komt dus nog de connectie met het Zillertal Arena. Er is niet een uitgebreide apres ski in Koenigsleiten, al is het er verre van saai. Voor diegene die echt los wilt, behoort een uitstapje naar Gerlos tot de mogelijkheden.Weersverwachting in Königsleiten

Beknopte weersverwachting voor Königsleiten, Oostenrijk.
 
Sneeuwhoogte in Königsleiten

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Königsleiten:
 
Skischool in Königsleiten

Er zijn meerdere skischolen in Königsleiten. Rond Königsleiten kunt u op ski safari of gaan freeriden. De skileraren in dit dorp helpen daarom niet alleen beginners en de kids op weg, maar laten de gevorderde kennis maken met dit prachtige skigebied.Skischule Wald Königsleiten is een gevestigde naam en beschikt over een uitgebreid lesporgramma voor jong en oud. De skileraren en skibegeleiders beschikken over een staatsdiploma.Gunter Unterwurzacher en zijn skischoolteam biedt de ideale voorwaarden voor beginners en gevorderden. Moderne lesmethoden en innovatieve ideeën zorgen voor afwisseling, plezier en optimale vooruitgang voor jong en oud.

Skihuur in Königsleiten

Skihuur is in Königsleiten makkelijk te geregelen. Er zijn vele verhuurpunten van skimaterialen in het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Königsleiten.
Skiverleih SPORT 2000 HÖLZL is - als het om skiverhuur en sport gaat - het eerste adres in Königsleiten-Wald. Geniet van competent advies en de professionele gang van zaken.De naam Rent a Ski 1600 laat weinig te raden over. Een betrouwbaar adres voor een uitmuntende kwaliteit ski-uitrusting.
 Sport Shop Rieder
te Königsleiten is een ruim gesorteerde ski-shop met een grote collectie en voorraad ski's, boards en schoenen.


 
Skipas in Königsleiten

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Königsleiten.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 38
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 18
- Skipas voor 6 dagen: 88

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Königsleiten: www.wald-koenigsleiten.at