1. Wintersport Oostenrijk
  2. Kaltenbach

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Kaltenbach

Kaltenbach ligt in het Zillertal nabij Fügen. Het is een relatief klein dorp en het spat niet van uw netvlies, maar doordat de pistes aangesloten zijn bij het Europa Sportregion en het Hochzillertal is het hier heerlijk skien. De afdalingen in de directe omgeveving van Kaltenbach zijn lang en goed.

Het dorp is goed bereikbaar en bezit over alle benodigde faciliteiten om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Voor een knallende apres-ski of een sfeervol authentiek Oostenrijkse dorpsfeer hoeft u niet naar Kaltenbach af te reizen, voor goed skien des te meer.
Weersverwachting in Kaltenbach

Beknopte weersverwachting voor Kaltenbach, Oostenrijk:
Sneeuwhoogte in Kaltenbach

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Kaltenbach:
 
Skischool in Kaltenbach

Een skischool is in een goed skidorp als Kaltenbach zo gevonden. Zowel voor kinderen als de gevorderde skier kan hier verder aan zijn of haar techniek werken. Hieronder vindt u twee skischolen in Kaltenbach.
 

Skischule Hochzillertal is een moderne skischool waar u tevens skimateriaal kunt huren. Skischule Hochzillertal levert een goede service, top materiaal en innovatieve lesmethoden, ook voor de kleintjes!Skischule Optimal geeft skiles aan kinderen, maar gevorderde skiers of snowboarders kunnen hun techniek bijschaven en met een skileraar gaan freeriden in het uitgestrekte skigebied.


 


Skihuur in Kaltenbach

Skihuur is in een dorp als Kaltenbach zo geregeld. Er zijn namelijk voldoende verhuurlocaties in het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Kaltenbach.Rent and Go is een moderne verhuurshop en biedt een breed scala aan services, zoals onderhoud, een depot en hagelnieuwe en goed onderhouden ski's en snowboards.


Skischule Hochzillertal is een moderne skischool waar u tevens skimateriaal kunt huren. Skischule Hochzillertal levert een goede service, top materiaal en innovatieve lesmethoden, ook voor de kleintjes!Skisport Pircher heeft al dertig jaar ervaring met de verhuur van skimaterialen. Kwaliteit en flexibiliteit kenmerken deze shop en u kunt online uw skies bekijken en reserveren.


 


Skipas in Kaltenbach

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Kaltenbach.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 37
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17,50
- Skipas voor 6 dagen: 88

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn.