1. Wintersport Oostenrijk
  2. Ischgl

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Ischgl

Ischgl is beroemd om haar après-ski. In het dorp zijn vele nachtclubs en bars te vinden en maken het tot een van de après-ski hotspots van Oostenrijk, stipclubs incluus. U zou het bijna vergeten, maar Ischgl heeft prachtige gevarieerde pistes en biedt zo ieder niveau skiër een hoop vertier. Ook een gevorderde skiër vind hier veel uitdaging op de zwarte pistes.

Maar er is meer te doen in Ischgl. Ischgl heet officieel Bad Ischgl. Het zal u daarom niet verbazen dat er enkele kuurbaden in dit dorp en de directe omgeving te vinden zijn waar het goed uitbrakken is van een avond après-ski.


Weersverwachting in Ischgl

Beknopte weersverwachting voor Ischgl, Oostenrijk:

Sneeuwhoogte in Ischgl

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Ischgl:

Skischool in Ischgl

Skiles is in Ischgl geen overbodige luxe. Het dorp bezit namelijk over uitdagende pistes. Schneesport-Akademie is de skischool in Ischgl.Schneesport-Akademie Ischgl geeft niet alleen les aan de beginnende snowboarder of skier. Maak als ervaren skier van de gelegenheid gebruik om met een pro de meest uitdagende plekken van dit gebied te ontdekken.

Skihuur in Ischgl

Skihuur is in Ischgl makkelijk te geregelen. Er zijn vele verhuurpunten van skimaterialen in het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Ischgl.Sportalm Salner ligt midden in Ischgl en heeft een zeer grote voorraad prefect onderhouden skimateriaal. Sportalm Salner is het adres voor skihuur in Ischgl.

Skipas in Ischgl

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Ischgl.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 42,50
- Skipas voor 6 dagen: 220

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 25
- Skipas voor 6 dagen: 115

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Ischgl: www.ischgl.com.