1. Wintersport Oostenrijk
  2. Hinterglemm

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Hinterglemm

Hinterglemm ligt tegen het dorp Saalbach aan en beide dorpen worden vaak in één adem genoemd. Hinterglemm is echter iets kleiner en minder chique/trendy dan haar grotere broer. Het typisch Tiroler dorp biedt de wintersporter echt alles: Van funparks, lekker traditioneel genieten tot prachtige pistes waar u heerlijk kunt skiën.

Maar wat Hinterglemm (en Saalbach) vooral aantrekkelijk maakt is een brillante après ski scene. Er zijn vele bars waar het feestgewoel al vroeg losbarst. De après ski gaat vaak tot de late - of vroege - uurtjes door.


Weersverwachting in Hinterglemm
Beknopte weersverwachting voor Hinterglemm, Oostenrijk:Sneeuwhoogte in Hinterglemm
Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Hinterglemm:
Skischool in Hinterglemm
Skiles is in Oostenrijk en zo ook Hinterglemm gemakkelijk te regelen. Skischolen in Hinterglemm bieden de skiles vaak ook in het Nederlands aan. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Hinterglemm.Snow & Fun heeft een simpele filosofie: je een topvakantie bezorgen waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. U kunt hier - los van snowboard-les - ook terecht voor ski-les, skihuur, tours en een skipas.Skischule Activ heeft een uitgebreid aanbod in privé en groepslessen, zowel voor kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. Skischule Activ kan alles voor u regelen.
Skihuur in Hinterglemm

Hinterglemm bestaat bij gratie van skien en snowboarden. Het kost dan ook geen enkele moeite om een ski of een snowboard uitrusting te huren in dit dorp. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Hinterglemm.Snow & Fun heeft een simpele filosofie: je een topvakantie bezorgen waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. U kunt hier - naast lessen - terecht voor uw complete skiuitrusting.


In het centrum van Hinterglemm vindt u Gumpold Rentalcenter. Hier is werkelijk alles te huur wat met wintersportuitrusting te maken heeft. Het materiaal is hagel nieuw of goed onderhouden.Sport Hagleitner is een solide familiebedrijf waar u op vriendelijke en deskundige wijze wordt geholpen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en het personeel spreekt Nederlands.
Skipas in Hinterglemm

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Hinterglemm.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 38,50
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 19
- Skipas voor 6 dagen: 93

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Hinterglemm: www.saalbach-hinterglemm.nl