1. Wintersport Oostenrijk
  2. Gerlos

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Gerlos

Op de grens van het Tirol en Salzburgerland ligt Gerlos. Het zou te ver gaan om Gerlos een Nederlandse enclave te noemen, maar daar lijkt het in de winter wel op. Skien is in Gerlos fantastisch. Het gebied telt niet minder dan 165 kilometer piste en meer dan 50 liften. Gerlos is erg sneeuwzeker en u kunt een uitstapje maken naar het skigebied van Konigsleiten.

In het dorp zijn accommodaties in de meest uiteenlopende vorm en prijs te boeken. Naast het après ski geweld zijn er talloze andere dingen te doen in Gerlos, zoals rodelen, zwemmen etc. Na het skien gaat het los in Gerlos. Er zijn veel après ski bars waar u doorgaans Nederlands personeel aantreft.


Weersverwachting in Gerlos

Beknopte weersverwachting voor Gerlos, Oostenrijk:
Sneeuwhoogte in Gerlos

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Gerlos:

Skischool in Gerlos

Skiles in Gerlos is zo geregeld. Bijna iedere skischool in Gerlos heeft ook nederlandstalige skileraren in dienst. Hieronder vindt u enkele skischolen in Gerlos:Skischule Gerlos Red Eagles is sinds de oprichtnig in 1925 een gevestigde naam in Gerlos. De school verzorgt les voor groepen en kinderen en privé en snowboard les. De leraren zijn meertalig.Het team van Michi´s Schischule is meerdere keren uitgeroepen tot beste ski-school van het Zillertal. Kinderen en volwassenen met de meest uiteenlopende skivaardigheden kunnen hier terecht.

Skihuur in Gerlos

Gerlos bestaat bij gratie van skien en snowboarden. Het kost dan ook geen enkele moeite om een ski of een snowboard uitrusting te huren in dit dorp. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Gerlos.Skiset heeft meerdere skiwinkels in Gerlos. Kom uw skimateriaal huren en geniet met de ski's aan de voeten van het uitgestrekte skigebied waartoe Gerlos toegang geeft.Joe’s Skistadl is een modern verhuurbedrijf in een klassieke Oostenrijkse boerenstal. Klantvriendelijkheid, de nieuwste materialen en service staan hier voorop.Sport 2000 Engelbert beschikt over een grote voorraad skimaterialen en staan bekend om de goede service en preparatie van de skispullen.

Skipas in Gerlos

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Gerlos.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 38
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17
- Skipas voor 6 dagen: 88

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Gerlos: www.gerlos.at