1. Wintersport Oostenrijk
  2. Fugen

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Fugen

Fügen is de "hoofdstad" van het Zillertal. Vanuit Fugen heeft u voldoende mogelijkheden om heerlijk te skien. De pistes van Fugen zijn niet zo goed als bijvoorbeeld in Solden. Maar voor de beginner tot gevorderde skier is er voldoende uitdaging te vinden. HochFugen en Kaltenbach zijn samengevoegd en hierdoor is een groot aantal kilometer piste bereikbaar.

Zoals het een hoofdstad betaamt is hier meer dan genoeg vertier te vinden. Fugen is daarom een goede wintersportlocatie voor de liefhebbers van apres ski. Verder zijn er in het dorp veel faciliteiten zoals een zwembad en sporthal te vinden.
Weersverwachting in Fügen

Beknopte weersverwachting voor Fügen, Oostenrijk:
Sneeuwhoogte in Fügen

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Fügen:
 
Skischool in Fügen

Zoals ieder skidorp heeft ook Fügen skischolen. Een skischool bieden de skilessen vaak in het Nederlands aan, eventueel gegeven door Nederlandse ski-leraren. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Fügen.Schischule Aktiv ligt bij de parkeerplaats van de Spieljochbahn. Schischule Aktiv heeft een uitgebreid lesprogramma en een professioneel team skileraren.Schischule Kostenzer is een kleine skischool met volop aandacht voor individuele wensen. Vooral voor kinderen is deze skischool uitstekend geschikt.Ski Schule Fügen heeft voor kinderen en volwassenen een uitgebreid lesprogramma voor ski en snowboardles. De school beschikt over een ervaren team. De skileraren zijn meertalig.

Skihuur in Fügen

Er zijn meerdere bedrijven in Fugen waar u terecht kunt voor skihuur. Het kan, maar het is niet noodzakelijk om op voorhand uw skimaterialen te reserveren. Hieronder vindt u een overzicht van skiverhuur bedrijven in Fügen.Skischule Fügen Totaal heeft een ruime voorraad skimaterialen door hun samenwerkingsverband met Sport 2000.Sporthaus Unterlercher is een ruim gesorteerde skiverhuur met een modern en goed onderhouden assortiment. Zowel voor ski's, snowboard als wandel en andere bergsport materialen.

Skipas in Fügen

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Fügen.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 37
- Skipas voor 6 dagen: 186

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17,50
- Skipas voor 6 dagen: 88

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Fügen: www.zillertalarena.at