1. Wintersport Oostenrijk
  2. Flachau

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Wintersport dorp Flachau

Flachau is met ruim 600 kilometer piste onderdeel van het uitgestrekte skigebied Salzburger Ski Amade. Salzburger Ski Amade behoort tot de grootste skigebieden van Europa. Over de kwaliteit en hoeveelheid piste hoeft u zich dus helemaal geen zorgen te maken.

U kunt in Flachau zowel relaxen in een kuuroord, heerlijk dineren of helemaal los gaan tijdens apres ski. Het is dus een prima dorp om met een groter gezin te bezoeken. Het dorp is langgerekt en heeft eigenlijk voor ieder wat wils. Rust vindt u vooral in het "begin"en aan het "einde" van het dorp. In het centrum staat veel bars en restaurants. De Apres skier kan zijn lol op in bijvoorbeeld de Hofstadl.


Weersverwachting

Beknopte weersverwachting voor Flachau, Oostenrijk.Sneeuwhoogte in Flachau


Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Flachau:
Skischool in Flachau


Skiles is in Oostenrijk gemakkelijk te regelen. Zoals ieder skidorp heeft ook Flachau skischolen. Een skischool biedt de skiles vaak ook in het Nederlands aan, gegeven door Nederlandse ski-leraren. Hieronder vindt u een overzicht van skischolen in Flachau.Wilt u skiles van een team dat olympisch en wereldkampioen werd? Dan kan in Flachau bij de familie Maier, van Herman de Herminator Maier.FUN & PRO is al jaren een vertrouwd adres in Flachau voor skiles. De skileraren spreken een goed woordje over de grens, waaronder Nederlands.De bekwame skileraren van Skischool Snowlife verheugen zich er op, mooie en onbezorgde dagen met u te kunnen doorbrengen. Het gezinsvriendelijke en afwisselende programma van onze skischool wordt, behalve in het Duits, óók in het Nederlands gegeven.


Skihuur in Flachau
Skihuur is in Flachau zo geregeld. Er zijn namelijk meer dan tien verhuurpunten in het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Flachau.Sport Stangl in Flachau ligt direct aan de piste bij de skiliften. Sport Stangl beschikt over een groot assortiment state of the art ski's en snowboards en een goede service.Bij Schischule Sport am Jet huurt u skis uit een grote nieuwe collectie zoals dat een Interposrt betaamt. Sport am Jet verzorgt ook skilessen.Bij Sport im Ort huurt of koopt u gemakkelijk allerlei soorten skibenodigdheden. Professionals stellen uw ski's of snowboard perfect af.

Skipas in Flachau

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Flachau.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 39
- Skipas voor 6 dagen: 189

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 19
- Skipas voor 6 dagen: 98

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Flachau: www.flachau.at.