1. Wintersport Oostenrijk
  2. Fiss

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Fiss

Fiss ligt centraal tussen de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis in het gelijknamige gebied. Doordat de dorpen en pistes met elkaar verbonden zijn is het aanbod en variatie groot. Fiss zelf is een oud en karakteristiek Oostenrijks dorpje met een autovrij centrum.

De pistes zijn divers, evenals de beschikbare accommodaties. De skiër en snowboarder met uiteenlopende vaardigheden komt hier ruimschoots aan zijn of haar trekken. Fiss is niet het dorp met de meest fantastische feest apres-ski zoals dat in andere dorpen Oostenrijkse dorpen het geval kan zijn. Het dorp is echter verre van saai! Fiss is vooral een topper voor gezinnen met uiteenlopende leeftijden en ski-kwaliteiten.


Weersverwachting in Fiss

Beknopte weersverwachting voor Fiss, Oostenrijk.

Sneeuwhoogte in Fiss

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Fiss:

Skischool in Fiss

Het is enorm belangrijk voor de skischolen dat de kwaliteit van de opleiding van hoogste niveau is. De beide skischolen Serfaus en Fiss-Ladis behoren tot de besten van Tirol (onderscheiden met 5 kristallen in goud en zilver). Het aanbod  van deze skischolen is zeer uitgebreid.Skischule Fiss-Ladis heeft een uitgebreid lesprogramma voor jong en oud. De school beschikt over Nederlandstalige ski-leraren.Skischule Serfau ligt niet direct in Fiss, maar in Serfau. De school behoort tot de beste in Oostenrijk en biedt een enorm uitgebreid lesprogramma in een keur van talen. Of het nu uw kinderen of uzelf als gevorderde skiër betreft.
Skihuur in Fiss

Uw skiuitrusting heeft u in Fiss zo gerelegd. Er zijn meerdere locaties waar u ski's, schoenen, stokken en snowboards kunt huren. Hieronder vindt u enkele verhuur locaties in Fiss:Slosshotel Fiss verhuurt niet enkel ski's aan gasten van het hotel. De collectie bestaat uit de allernieuwste materialen van de beste merken.Sport Schmid is aangesloten bij Sport 2000 en beschikt zodoende uit een grote state-of-the-art collectie skimaterialen.
Skipas in Fiss

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Fiss.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 41,50
- Skipas voor 6 dagen: 182

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 27,00
- Skipas voor 6 dagen: 105

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Fiss: www.serfaus-fiss-ladis.at.