1. Wintersport Oostenrijk
  2. Brixen im Thale

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Oostenrijk met Bizztravel
  2. Top-Chalets accommodaties direct aan de piste van Zillertal Arena!
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 268
  4. Boek accommodaties in Oostenrijk voor uw wintersport bij Arke!

Brixen im Thale

Brixen im Thale geeft toegang tot één van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk, SkiWelt Wilder Kaiser Brixental. In totaal telt dit gebied 279 kilometer piste en 91 liften. De afwisseling in pistes is groot, waardoor zowel de gevorderde, kinderen als beginnende skiër hier goed uit de voeten kan.

Apres ski is aanwezig, maar het knalt er niet zoals in het op steenworp gelegen Westendorf of Kirchberg. In het dorp zelf is verder alles aanwezig om uw verblijf tot een aangename Oostenrijkse wintersportvakantie te maken. Dit maakt Brixen im Thale het meest geschikte dorp in SkiWelt Wilder Kaiser voor een skivakantie met de gehele familie. bovendien is het dorp goed bereikbaar.


Weersverwachting in Brixen im Thale

Beknopte weersverwachting voor Brixen im Thale, Oostenrijk.
Sneeuwhoogte in Brixen im Thale

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Brixen im Thale:
Skischool in Brixen im Thale

De skischolen in Brixen im Thale zijn goed ingesteld op Nederlanders en kinderen en bieden een uitgebreid lespakket. Er zijn twee skischolen in Brixen im Thale:Skischule Brixen heeft een groot team ervaren skileraren die zowel kinderen als volwassenen een uitgebreid lesprogramma aanbieden.Skischule Aktiv verzorgt niet alleen een uitgebreid programma skilessen voor kinderen en volwassenen, maar verzorgt tevens skitours en snowboardles.

Skihuur in Brixen im Thale

Skihuur is in Brixen im Thale gemakkelijk te regelen. Er zijn namelijk voldoende verhuurlocaties in het centrum van het dorp. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Brixen im Thale.


Skipas in Brixen im Thale

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Brixen im Thale.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 37,50
- Skipas voor 6 dagen: 181,50

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 19
- Skipas voor 6 dagen: 91

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Brixen im Thale: www.skiwelt.at